Πρόσκληση και συμμετοχή στη Διημερίδα ”Ο αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του καπνίσματος” από τη Smoke Free Greeece και το ENSP

Η Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το European Network of Smoking and Tobacco Prevention (ENSP) διοργανώνουν, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2023, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τη διημερίδα με θέμα «Ο αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος».

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης διενεργούνται δύο διαγωνισμοί:

  1. Για την παραγωγή αφίσας με θέμα «Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και στη διακοπή του καπνίσματος στους νέους», προκειμένου να αναρτηθεί σε όλους τους αθλητικούς χώρους.
  2. Για τη δημιουργία πρωτότυπης ιδέας Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για Πρόληψη και Διακοπή Καπνίσματος σε αθλούμενους και ασχολούμενους με τον αθλητισμό νέους κάτω των 35 ετών.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς μας και να μας αποστείλετε τα έργα σας έως τις 5 Δεκεμβρίου 2023, τα οποία θα αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών. Τα τρία καλύτερα έργα, για τον κάθε διαγωνισμό, θα βραβευθούν, όπως περιγράφεται στην προκήρυξη. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στις 14 Δεκεμβρίου 2023 κατά τη διάρκεια της Διημερίδας.

Επισυνάπτονται οι Προκηρύξεις των διαγωνισμών για περισσότερες λεπτομέρειες:

Diagonismos-afisa

Diagonismos-eplatforma

 

Για συμμετοχή στην εκδήλωση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

Είσοδος και Διαδικτυακή Παρακολούθηση Ελεύθερη: https://bit.ly/livemetadosi

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής: https://bit.ly/dilosi

Επικοινωνία: [email protected]