Όροι χρήσης
Το Stopkapnisma.gr είναι μια ιστοσελίδα ενημέρωσης από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σχετικά με την διακοπή καπνίσματος και υποστήριξης των ατόμων που προσπαθούν να διακόψουν το κάπνισμα. Προορίζεται ως ένα υποστηρικτικό μέσο και ένας τόπος να μοιραστούμε τις γνώσεις μας σε εσάς. Είναι σημαντικό για εμάς ότι παραμένει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα με τον τρόπο και με τον σκοπό που συνάδει σύμφωνα με τους καθιερωμένους όρους και υπηρεσίες και τις οδηγίες. Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις («όροι χρήσης») που αφορούν την ένταξη και χρήση του Stopkapnisma.gr (η «ιστοσελίδα»), και όλα τα συναφή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα και υπηρεσίες. Κάνοντας κλικ στο «I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy*» κατά τη διαδικασία εγγραφής σας, επιτρέπετε να συνάψετε νομικά δεσμευτική συμφωνία με τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή του Stopkapnisma.gr. Υποχρεούστε να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους παρόντες όρους χρήσης πριν από την εγγραφή και χρήση της ιστοσελίδας. Η συνεχιζόμενη χρήση του δικτυακού τόπου σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με οποιεσδήποτε μελλοντικές αλλαγές. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα!

 

Βασικά σημεία

Ηλικία
Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εγγραφείτε στο Stopkapnisma.gr. Η συμμετοχή στην υπηρεσία είναι άκυρη όπου απαγορεύεται. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε το δικαίωμα, και την ικανότητα να συνάψετε τους όρους χρήσης και να συμμορφώνεστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας πολιτικής.

Όρος
Οι όροι χρήσης παραμένουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και/ή να είστε μέλος της. Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, μέσα από το προφίλ σας.
Το Stopkapnisma.gr μπορεί να τερματίσει τη συμμετοχή σας για οποιονδήποτε λόγο, στέλνοντας μια ειδοποίηση στη διεύθυνση email σας που παρείχατε για την καταχώριση του προφίλ σας.
Εάν τη συνδρομή σας στο Stopkapnisma.gr τερματίστηκε λόγω παράβασης των όρων χρήσης, ή κατόπιν αιτήματός σας, δεν θα δικαιούστε να λάβετε οποιαδήποτε επιστροφή αχρησιμοποίητων πιστώσεων ή να καταβληθούν τέλη για τη χρήση πρόσθετων υπηρεσιών στο Stopkapnisma.gr. Παρά το γεγονός ότι η συνδρομή σας θα τερματιστεί, οι όροι χρήσης θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

Περιεχόμενο
Είστε προσωπικά υπεύθυνοι για την ασφάλεια, απόρρητο και έγκριση όλων των υλικών και πληροφοριών που τοποθετείτε στην ιστοσελίδα. Για να εξασφαλιστεί αυτή η ιστοσελίδα ότι θα παραμένει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον δεν πρέπει να καταχωρήσετε ιστορίες, σχόλια, μηνύματα, φωτογραφίες ή προφίλ (συνολικά «περιεχόμενο χρήστη») που περιέχει δεδομένα προσβλητικά ή απαγορευμένα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα ή παράνομο περιεχόμενο θα αφαιρείτε άμεσα και θα σας απαγορευτεί η είσοδος στο Stopkapnisma.gr. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι παράνομη δραστηριότητα θα παραπεμφθεί στις αρμόδιες αρχές με την πλήρη συνεργασία μας.


Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των μελών μας!Το παρακάτω είναι μια μερική λίστα του είδος του περιεχομένου και της συμπεριφοράς που είναι παράνομη ή απαγορεύεται στην ιστοσελίδα:

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύετε πρέπει να είναι το δικό σας και δεν πρέπει να παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων ανθρώπων.
Με την ανάρτηση «Περιεχομένου Χρήστη» σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Stopkapnisma.gr χορηγείτε αυτόματα, και δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε το δικαίωμα να χορηγήσετε, αμετάκλητη, διαρκή, μη αποκλειστική, πλήρη άδεια στο Stopkapnisma.gr. Η παρούσα άδεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιγραφή, εκτέλεση, εμφάνιση και διανομή αυτών των πληροφοριών και του περιεχομένου και να προετοιμάσει παράγωγα έργα του, ή να ενσωματώσει σε άλλα έργα, όπως πληροφορίες και περιεχόμενο, και να χορηγήσει και να εγκρίνει υπό-άδειες των ανωτέρω.
Το Stopkapnisma.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει και να διαγράψει οποιοδήποτε προφίλ μέλους ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους συμπεριλαμβανομένου ενός αιτήματος από το κράτος, ή αδράνεια ενός μέλους, ή ανακάλυψη της δόλιας δραστηριότητας. Δεν επιστρέφονται πιστώσεις ή πληρωμές αν η επικοινωνία σας με ένα μέλος τερματιστεί ως αποτέλεσμα την απενεργοποίηση ή διαγραφή του προφίλ τους.
Στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν μπορεί να επικοινωνήσετε με σκοπό να διαφημίσετε, ζητήσετε, ή να πωλήσετε σε οποιοδήποτε μέλος χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή μας. Όπως και με άλλους δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορείτε να στείλετε junk e-mail σε άλλα μέλη.
Αν και το Stopkapnisma.gr δεν μπορεί να παρακολουθεί κάθε συμπεριφορά των μελών της, αποτελεί παραβίαση αυτών των κανόνων χρήσης κάθε πληροφορία που λαμβάνεται από την ιστοσελίδα για την παρενόχληση, κατάχρηση, ή να βλάψετε ένα άλλο πρόσωπο. Επισημαίνοντάς ανάρμοστη συμπεριφορά ή/και του περιεχομένου του μέλους, είναι στη διάθεση των μελών της ιστοσελίδας για να βοηθήσει στην παρακολούθηση της κοινότητάς μας για τις παραβιάσεις των δεδηλωμένων Όρων Χρήσης.

Πολιτική πνευματικής ιδιοκτησίας
Εκτός από το περιεχόμενο χρήστη που τοποθετείτε στην ιστοσελίδα, όλα τα κείμενο, γραφικά, διεπαφές χρήστη, προσαρμοσμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και λογισμικού, προσαρμοσμένος προγραμματισμού πλατφόρμας, εμπορικά σήματα, λογότυπα, ήχοι και έργα τέχνης στην ιστοσελίδα ανήκουν, ελέγχονται ή έχουν λάβει άδεια από Stopkapnisma.gr. Προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων, νόμους και διάφορους άλλους νόμους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε, διανέμετε ή αναπαράγετε με οποιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα, ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες χωρίς να έχει λάβει την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη των εν λόγω δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Χωρίς περιορισμό των ανωτέρω, εάν πιστεύετε ότι το έργο σας έχει αντιγραφεί και δημοσιεύτηκε με τρόπο που συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλώ να προμηθεύστε το Stopkapnisma.gr με τις ακόλουθες πληροφορίες:

Μη εμπορική χρήση από μέλος της
Η ιστοσελίδα είναι για προσωπική χρήση μεμονωμένων μελών μόνο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε εμπορική επιδιώξεις. Οργανισμοί, εταιρίες ή επιχειρήσεις δεν μπορούν να γίνουν μέλη και δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ή την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε σκοπό. Παράνομη και/ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής ονομάτων και/ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διευθύνσεις των μελών με ηλεκτρονικά ή άλλα μέσα με σκοπό την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η μη εξουσιοδοτημένη δημιουργία ή η σύνδεση με την ιστοσελίδα, θα διερευνηθούν. Θα ληφθούν κατάλληλα νομικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αστικών, ποινικών, και ασφαλιστικών μέτρων.

Ιδιοκτησιακά δικαιώματα στο περιεχόμενο στην Stopkapnisma.gr
Το Stopkapnisma.gr κατέχει και διατηρεί όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας στην ιστοσελίδα και την υπηρεσία. Η ιστοσελίδα περιέχει copyrighted υλικό, εμπορικά σήματα, και άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες της Stopkapnisma.gr και των δικαιοπάροχων της. Εκτός από τις πληροφορίες που είναι στο δημόσιο τομέα ή για την οποία σας έχει δοθεί γραπτή άδεια, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, τροποποιήσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, διανέμετε, εκτελέσετε, εμφανίσετε, ή πωλήσετε οποιεσδήποτε τέτοιες αποκλειστικές πληροφορίες.

Διαφορές μελών
Το Stopkapnisma.gr διατηρεί το δικαίωμα, αλλά δεν έχει καμία υποχρέωση να παρακολουθεί διαφορές ανάμεσα σε εσάς και άλλα μέλη, συμπεριλαμβανομένης της παρατήρησης της δραστηριότητας αυτής της ιστοσελίδας. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με ή που αφορά την ιστοσελίδα, μέλη και/ή τις υπηρεσίες, σας παρακαλούμε να το αναφέρετε στους συντονιστές/διαχειριστές με email ή προσωπικό μήνυμα.

Περιορισμός Ευθύνης
Εκτός από τις δικαιοδοσίες όπου οι εν λόγω διατάξεις περιορίζονται, σε καμία περίπτωση το Stopkapnisma.gr δεν ευθύνεται σε εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο για οποιαδήποτε έμμεση, παρεπόμενη, παραδειγματική, τυχαία, ειδική ή τιμωρητική αποζημίωση, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας, ακόμα και αν το Stopkapnisma.gr ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ για την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Παρά οτιδήποτε αντίθετο που περιέχονται στο παρόν, η ευθύνη του Stopkapnisma.gr για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ, και ανεξάρτητα από τη μορφή της δράσης, ανά πάσα στιγμή περιορίζεται στο ποσό που καταβάλλεται, ενδεχομένως, από το Stopkapnisma.gr για την υπηρεσία κατά τη διάρκεια της ιδιότητας μέλους.

Επαγγελματικές συμβουλές – Αποποίηση
Το Stopkapnisma.gr (δημοσιεύτηκε ως “Περιεχόμενο Χρήστη”) είναι μόνο για ψυχαγωγικούς/ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική συμβουλή. Μπορεί να περιλαμβάνει ιατρικά και ψυχολογικά θέματα τα οποία μπορεί να αντικατοπτρίζουν προσωπικές γνώμες και να είναι γενικές συμβουλές.

Τρίτους προμηθευτές
Για να παραδώσει περιεχόμενο σχετικό με ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να παρέχει ορισμένα χαρακτηριστικά, το Stopkapnisma.gr αγοράζει μια σειρά υπηρεσιών από τρίτους (συλλογικά “Προμηθευτές”). Αυτοί οι προμηθευτές είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι και όχι υπάλληλοι του Stopkapnisma.gr. Το Stopkapnisma.gr δεν είναι υπεύθυνο για τις εκ προθέσεως ή αμελείς πράξεις ή / και παραλείψεις του κάθε Προμηθευτή ή οποιοδήποτε από τους αντίστοιχους υπαλλήλους ή αντιπροσώπους του. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, την αποτυχία από αυτούς τους προμηθευτές για την παροχή υπηρεσιών, ή μερική ή ανεπαρκή παροχή των υπηρεσιών τους.

Αποζημίωση
Συμφωνείτε να αποζημιώσετε το Stopkapnisma.gr, τις θυγατρικές, τους συνεργάτες, τα στελέχη, τους αντιπροσώπους και άλλους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της, αβλαβείς από οποιαδήποτε απώλεια, ευθύνη, αξίωση, ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων εύλογων δικηγορικών αμοιβών, γίνονται από οποιονδήποτε τρίτο και οφείλονται σε ή που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας σε παραβίαση των Όρων χρήσης ή / και προκύπτουν από την παραβίαση των Όρων χρήσης και / ή οποιαδήποτε παραβίαση των δηλώσεων και εγγυήσεων σας που ορίζονται στο παρόν έγγραφο.

Αποποίηση ευθυνών
Το Stopkapnisma.gr δεν έχει καμία ευθύνη για, ή έλεγχο, την ακρίβεια και την εγκυρότητα των υλικών που δημοσιεύεται από τους χρήστες σε αυτή την ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της παρέχονται ως εκ τούτου, χωρίς οποιεσδήποτε εγγυήσεις, προϋποθέσεις ή εγγυήσεις ότι το περιεχόμενο θα είναι ακριβής.
Το Stopkapnisma.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος, παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα, καθυστέρηση στη λειτουργία ή μετάδοση, αποτυχία της γραμμής επικοινωνίας, κλοπή ή καταστροφή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ή αλλοίωση των επικοινωνιών μέλους ή χρήστη.
Το Stopkapnisma.gr δεν έχει την ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή τεχνική δυσλειτουργία του οποιοδήποτε τηλεφωνικού δίκτυο ή γραμμών, online συστήματα υπολογιστών, διακομιστών ή παρόχων, εξοπλισμός πληροφορικής, λογισμικό, αποτυχία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή κυκλοφοριακή συμφόρηση στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε δικτυακό τόπο ή συνδυασμό αυτών. Αυτό περιλαμβάνει βλάβη ή ζημία στους χρήστες ή/και μέλη ή οποιουδήποτε άλλου ατόμου που σχετίζονται με τον υπολογιστή ή που προκύπτουν από τη συμμετοχή ή τη λήψη υλικού σε σχέση με το διαδίκτυο και/ή σε σχέση με την υπηρεσία.
Το Stopkapnisma.gr δεν είναι υπεύθυνο για τη συμπεριφορά, είτε online ή offline, οποιουδήποτε χρήστη της ιστοσελίδας ή μέλους του κοινωνικού δικτύου. Σε καμία περίπτωση το Stopkapnisma.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών τραυματισμών ή θανάτου, που προκύπτουν από χρήση της ιστοσελίδας ή του κοινωνικού δίκτυού, οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτάται στην ιστοσελίδα ή μεταδοθεί σε μέλη της, ή τυχόν αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών της ιστοσελίδας, είτε online ή offline. Αυτό συμβαίνει ακόμα και αν η απώλεια ή η ζημία ήταν προβλέψιμη.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. (“Google”). Google Analytics uses “cookies”, which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of the website will usually be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. IP anonymizing is activated on this website, which means that your IP address is masked by Google within member states of the European Union or other member states of the European Economic Area prior to transmission. Only in exceptional cases the full IP address will be transmitted to a Google server in the United States and masked there. On behalf of the operator of this website Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity and providing other services relating to website activity and internet usage to the website operator. Google will not associate your IP address with any other data held by Google. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser, however please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. You can also prevent the transmission of data (incl. your IP address) generated by the cookie on you usage of this website to Google by downloading and installing a browser plugin available under the following link: Google optout

Άμα θέλετε να εξαιρεθείτε μπορείτε να κάνετε click στον παρακάτω σύνδεσμο

[gadwp_useroptout html_tag=”button”]Google Analytics Opt-out[/gadwp_useroptout]

Ενημερώσεις
Το Stopkapnisma.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει ή αφαιρέσει τμήματα των όρων χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά για αλλαγές τους παρόντες όρους χρήσης