4η Φεβρουαρίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Όπως κάθε χρόνο η 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβληματισμό αλλά και κινητοποίηση σχετικά με την αντιμετώπιση της νόσου. Αυτός είναι ο στόχος και το νόημα των σχετικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που οργανώνει κάθε χρόνο αυτήν την εποχή η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος με τα τοπικά της Παραρτήματα.

Η καμπάνια για 2019, με κεντρικό σύνθημα «είμαι και θέλω…» ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 με την οργάνωση συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να αναδειχτούν στα Μ.Μ.Ε. τα θετικά μηνύματα από τον χώρο της επιστήμης αλλά και οι προτεραιότητες που πρέπει να όλοι να υποστηρίξουμε ώστε σύντομα η ασθένεια να αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά.

https://cancerhellas.org/pec-events/4%CE%B7-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5/

Και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το Υπουργείο Υγείας υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Φάρος).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων,
κύριος Vytenis Andriukaitis.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

https://cancerhellas.org/pec-events/4η-φεβρουαρίου-εκδήλωση-για-την-παγκόσ

 

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας